Werken aan
groene alternatieven

Effectieve producten maken zonder de toevoeging van schadelijke stoffen. Veilig voor mens en milieu. Zo hebben wij bij Airomedics onze producten ontwikkeld op basis van plantaardige stoffen.

 
Image

Wij zijn Airomedics  

Het beschermen van mens en planeet zit in ons DNA.  Op het hoofdkantoor van de Airogroup werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve en duurzame producten op basis van natuurlijke grondstoffen. Tijdens de wereldwijde COVID-19 uitbraak zijn onze laboranten uitgedaagd met de ontwikkeling van lijn aan hygiënische producten op basis van de grondstoffen.  Zo is Airomedics ontstaan. In tegenstelling tot veel traditionele producten hebben wij gekeken naar duurzame en natuurlijke alternatieven met gelijke of zelfs betere werking.  

Airomedics producten 

De plus van Airomedics

Plantaardige
 ingrediënten

Wij ontwikkelen duurzame producten met duurzame ingrediënten. Op deze manier zijn we goed voor de gezondheid van mens en maatschappij. 

Nederlandse
productie

Alle Airomedics producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze productielocatie in Stadskanaal / Groningen.

Verkrijgbaar in
diverse volumes

Van 100ml knijpfles voor onderweg, tot 20 liter jerrycan voor de reiniging van je gehele Warehouse. Airomedics levert in diverse volumes.

Airogroup: Natuurlijke oplossingen

Airomedics is één van de merken in het portfolio van de Airogroup. Airogroup levert een bijdrage aan een veilige en duurzame wereld. Op het hoofdkantoor in Stadskanaal wordt er op verschillende fronten hard gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van duurzame natuurlijke producten.  

Bij Airogroup worden lokale grondstoffen aangesproken voor de duurzame en veilige ontwikkeling van het productportfolio. Denk bijvoorbeeld aan koolzaadolie of andere natuurlijke oliën en vetten.  

Daarnaast heeft men de beschikking over een eigen  high-tech laboratorium. Hierin worden alle producten ontwikkeld, doorlopend getest en verbeterd, altijd met de focus op het realiseren van duurzame innovaties.  Zo weet jij dat je bij een product van Airogroup kunt vertrouwen op de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. 

Duurzaam • Kwaliteit • Loyaal • Passie • Veilig zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup samen met zijn partners wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio economie. Het zijn dus ook de waarden die jij bij ons terug kunt vinden in Airomedics.


Bezoek Airogroup Website 
Image

Onze producten in eigen branding?


Naast het aanbod van onze eigen Airomedics producten is het ook mogelijk om onze artikelen te voorzien van uw huisstijl. Zo voegt u pas echt waarde toe aan het beleid van uw organisatie. Bij Airomedics helpen wij u graag met een passend voorstel. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Contact opnemen