Verzending & Retour

Verzenden


Uitstekende service!

Om u zo snel mogelijk te voorzien van uw bestelling(en) maken wij voor onze verzendingen gebruik van my parcel van PostNL. Met de altijd up to date track & trace informatie kun je jouw pakket(en) volgen van deur tot deur. Handig voor jou en voor ons.


Flexibele bezorgdienst!

Vandaag besteld is direct verstuurd en in bijna alle gevallen morgen in huis. Indien een product niet voorradig is nemen wij contact met u op om de verwachte levertijd aan u door te geven. Bestellingen worden standaard van maandag t/m zaterdag bezorgd. Bestellingen gedaan op zondag worden op maandag verwerkt en daarmee dinsdag geleverd.


Gratis verzending vanaf €45,00!

Bestelling vanaf €45,00 euro worden gratis verzonden! Bij bestellingen kleiner dan €45,00 vragen wij een vergoeding van €6,95 euro per verzending.


Retourzendingen

Ook de retourverzendingen zijn perfect verzorgd met onze volledig geautomatiseerde retouroplossing.


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Airogroup B.V.
Vestigings- en bezoek adres: Industriestraat 7, 9502 EJ, Stadskanaal, Nederland (uitsluitend op afspraak)
E-mailadres: info@airogroup.com: bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur
KvK-nummer: 73692026
Btw-nummer: NL859630213B01


Retouren


Wilt u de overeenkomst ontbinden- en of herroepen, bent u niet tevreden over het geleverde product, werkt het product niet, of is het artikel kapot? Dan kunt u het artikel zonder opgaaf van reden binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen terugsturen of ruilen. Voordat u iets terugstuurt, raden wij u aan onze algemene– en onderstaande voorwaarden aandachtig door te nemen:

  1. Artikelen dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking aan ons teruggestuurd te worden.

  2. Controle na ontvangst van uw bestelling: controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@airogroup.com aan ons te melden. Wanneer u de artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd en kan/kunnen deze niet meer geruild of teruggestuurd worden.

  3. Vul binnen 14 dagen onderstaand retour formulier in of stuur een email naar onze klantenservice; info@airogroup.com. Na het aanmelden van uw retourzending, ontvangt u de vervolgstappen tijdens de openingstijden van onze klantenservice per e-mail.

  4. Verpak de artikelen zorgvuldig. Plak het verzendadres goed zichtbaar op de doos.

  5. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt. Bij het postkantoor rekent u de verzendkosten af. We vragen u om het verzendbewijs te bewaren. Mochten er nog vragen zijn dan kan u die stellen aan onze klantenservice middels een email te sturen naar info@airogroup.com onder vermelding van klacht / retour zending.

  6. Gevolgen van de herroeping: als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering en/of betaling dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, en wij de door ons geleverde goederen in originele staat hebben ontvangen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij gaan niet eerder over tot terugbetaling voordat de artikelen in goede staat zijn ontvangen. U verstuurd de artikelen in ieder geval binnen 14 dagen. Gerekend van de dag dat u aan ons gemeld heeft dat u gebruik maakt van uw recht op ontbinding van de overeenkomst.

  7. U dient een retour altijd per email aan te melden via info@airogroup.com. Deze mail dient de volgende gegevens te bevatten: Bestelnummer, Datum van bestelling, uw persoonsgegevens, artikel, artikelnummer en het aantal. Daarnaast ontvangen we ook graag een reden van retour. Indien aangemeld kunt u uw pakket retoursturen. Retouradres: Airogroup B.V., Industriestraat 7, 9502 EJ Stadskanaal (Nederland). De retourzendingen zijn voor eigen rekening mits de levering vanuit onze kant niet beschadigd is of verkeerd geleverd.

  8. Kosten voor waardevermindering zullen u in rekening gebracht worden als deze onomstotelijk zijn veroorzaakt door gebruik en/of een onzorgvuldige verpakking.