Krachtig tegen  
virussen & bacteriën

Handhygiëne, onmisbaar in de strijd tegen virussen en bacteriën. Maar een goede handhygiëne moet ook prettig en aangenaam werken. Daarom is er Airomedics, desinfecterende handgel en desinfecterende oppervlaktereinigers met een zeer aangenaam gebruik. Geproduceerd in Nederland en ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is Airomedics de groene keuze in desinfectie!

Ontdek de producten
Image

  Gratis  verzending

   Op alle bestellingen boven € 45,-.

 Veilig betalen

  iDeal, creditcards of bankoverschrijving.

 Advies nodig?

  U kunt met ons mailen en bellen.

 Snelle levering

Voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Professionele Desinfectie

Geef virussen en bacteriën geen kans met de krachtige desinfectie-lijn van Airomedics. Ontwikkeld voor gebruik in zorginstellingen, horeca, onderwijs, winkelgelegenheden en meer. Kies voor groen, onze producten zijn gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten. Airomedics is hierin de groene keuze in desinfectie.

Bescherming voor 
mens & milieu

Airomedics maakt deel uit van de Airogroup. Een team van gedreven professionals met als doelstelling: Effectieve producten maken zonder de toevoeging van schadelijke stoffen. Veilig voor mens en milieu. Zo hebben wij bij Airomedics onze desinfecterende handgel en de desinfecterende Cleaning Spray ontwikkeld op basis van 100% plantaardige stoffen.

Lees meer 
Image