Powerful against  
viruses & bacteria                 

Handhygiëne, een belangrijk gegeven in de strijd tegen ziekteverwekkers. Dagelijks komen handen in contact met veel verschillende oppervlakten. De deurklink, toetsenbord, trapleuning, het zijn maar enkele voorbeelden. Oppervlakten zijn daarom een goede overdrager van ziekteverwekkers. Daar is Airomedics, effectieve producten voor het reinigen van oppervlakten en handen.

Ontdek de producten
Image

  Gratis  verzending

   on all orders above € 45,-.

 Veilig betalen

  iDeal, creditcards of bankoverschrijving.

 Advice  Needed?

  You can call or email with us.

 Snelle levering

Voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Handhygiëne voor werkvloer & thuisgebruik

Een goede handhygiëne draagt bij aan de bescherming tegen bacteriën en virussen. Dat betekend ook dat de handen gereinigd moeten kunnen worden op plaatsen waar geen toegang is tot stromend water. Airomedics reinigt de handen en geeft een verzachtende werking. Waar je ook bent, zonder water nodig te hebben. Zeer geschikt voor in de auto, op de werkvloer of bij de ingang van het bedrijf. 

Bescherming voor 
mens & milieu

Airomedics is part of the Airogroup. A team of passionate professionals with the objective: To make effective products without the addition of harmful substances. Safe for people and the environment. For example, at Airomedics we have developed our disinfectant hand gel and the disinfectant Cleaning Spray based on 100% vegetable substances.

Read more 
Image